Drafnkollen

Banen

Drafnkollen Kunstgress ble bygget i 2015, og består av en spilleflate på 63×40 meter (3 spilleflater á 20×40 meter + én spilleflate på 63×40 meter). Anlegget har et topp moderne kunstgressdekke, som tilfredsstiller alle krav til trening og kamp. Lysanlegget, som også ble oppgradert i 2015, gjør det mulig med trening også på kveldstid. I Drafnkollen finner du også en stor ballbinge på 20×40 meter med nytt kunstgress lagt i 2015. Anlegget eies og driftes av Ski- og Ballklubben Drafn, og organisert trening er kun tillat for klubbens lag. Leie av treningstid er mulig..

Treningstider

Drafn drifter og eier sitt eget anlegg i Drafnkollen. I tillegg benytter klubben Fjellbanen som trenings- og kamparena. Her kan du se oppdatert baneoversikt over alle banene Drafn benytter.

Hva skjer

På banens egen facebookside kan du holde deg oppdatert på hva som skjer i Drafnkollen. Besøk siden for å finne ut når lagene trener og spiller kamp, om banen er åpen eller stengt, eller bare for å se bilder av det flotte anlegget vårt.

Baneleie

Vi kan tilby leie av treningstid i Drafnkollen. Du leier enten 1/3 av banen (treningsflate på 20×40 meter), eller hele banen (40×60 meter). Ta kontakt for tilgjengelige tider og leiepriser.

Status Drafnkollen:

Åpen

Regler for bruk av banen

Organisert trening er kun tillatt for lag i SBK Drafn

Sykler settes igjen på utsiden av gjerdet

Røyking/Snusing på innsiden av gjerdet skal ikke forekomme

Søppel kastes i søppelbøttene

Banen er kun til fotball, all annen idrett er forbudt

All bruk av åpen ild (engangsgrill, o.l) er strengt forbudt

Hunder er forbudt å ta med innenfor gjerdet

Betingelser

Lag eller enkeltpersoner som bryter retningslinjene vil bli bortvist fra banen, og vil kunne miste rett til fremtidig bruk.

Rapportere hærverk

For å rapportere hærverk og ved andre henvendelser (for eksempel ønske om å leie treningstid), kontakt oss på www.facebook.com/drafnkollenkunstgress

Brudd på regler

Den som forårsaker skade på banen ved brudd på reglene, eller ved uaktsomhet, vil bli holdt økonomisk ansvarlig.