Banen

Drafnkollen Kunstgress ble bygget i 2015, og består av en spilleflate på 63×40 meter (3 spilleflater á 20×40 meter + én spilleflate på 63×40 meter). Anlegget har et topp moderne kunstgressdekke, som tilfredsstiller alle krav til trening og kamp. Lysanlegget, som også ble oppgradert i 2015, gjør det mulig med trening også på kveldstid. I Drafnkollen finner du også en stor ballbinge på 20×40 meter med nytt kunstgress lagt i 2015. Anlegget eies og driftes av Ski- og Ballklubben Drafn, og organisert trening er kun tillat for klubbens lag. Leie av treningstid er mulig.

Hva skjer

På banens egen facebookside kan du holde deg oppdatert på hva som skjer i Drafnkollen. Besøk siden for å finne ut når lagene trener og spiller kamp, om banen er åpen eller stengt, eller bare for å se bilder av det flotte anlegget vårt.

Baneleie

Vi kan tilby leie av treningstid i Drafnkollen. Du leier enten 1/3 av banen (treningsflate på 20×40 meter), eller hele banen (40×60 meter). Ta kontakt for tilgjengelige tider og leiepriser.

Regler for bruk av banen

Banen er åpen hver dag mellom 08:00 og 22:00

Organisert trening er kun tillatt for lag i SBK Drafn

Sykler settes igjen på utsiden av gjerdet

Røyking/Snusing på innsiden av gjerdet skal ikke forekomme

Søppel kastes i søppelbøttene

Banen er kun til fotball, all annen idrett er forbudt

All bruk av åpen ild (engangsgrill, o.l) er strengt forbudt

Hunder er forbudt å ta med innenfor gjerdet

Betingelser

Lag eller enkeltpersoner som bryter retningslinjene vil bli bortvist fra banen, og vil kunne miste rett til fremtidig bruk.

Rapportere hærverk

For å rapportere hærverk og ved andre henvendelser (for eksempel ønske om å leie treningstid), kontakt oss på www.facebook.com/drafnkollenkunstgress

Brudd på regler

Den som forårsaker skade på banen ved brudd på reglene, eller ved uaktsomhet, vil bli holdt økonomisk ansvarlig.